Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Kızarmış Patates Sunumları 2
Kızarmış Patates Sunumları
Kızarmış Patates Sunumları

Kızarmış Patates Sunumları 2

Kızarmış Patates Sunumları

Kızarmış patates sunumları ile ilgili sizlerle daha önce bir yazı paylaşmıştık. Zaman geçtikçe sunum konseptleri de değişti. Sizler için tekrar araştırma yaptık yerli ve yabancı cafe, restoran ve otel sunumlarını inceledik. En yaygın olanları sizler ile paylaşıyoruz.

Bambu Kasede Patates Sunumları

Doğal bir ürün olan bambudan yapılmış doğal kaseler ile hem şık hemde sıcak görünümlü bir patates sunumu gerçekleştirebilirsiniz.

Kızarmış patates sunumTel Sunumluklarda Patates Sunumları

Patates, sosis, yengeç bacağı gibi atıştırmalıkları sunmak için özel olarak üretilmiş farklı ebat ve formlarda ki tel sunumluklarda patates sunumları gerçekleştirebilirsiniz. Tel sunumluklarda içerisine kağıt koyarak servis yapılabilir. Bazı mekanlar içerisine hiç bir şey koymayarak servis etmeyi tercih etmişler ancak böyle bir sunum yapmayı düşünüyorsanız tel sunumluğun alt bölümünün sık olması gerekmekte.

Tel patates sunumları

Mini Döküm Tencerede Patates Sunumları

Mini boy döküm tencere ve mini boy döküm tavalarda kızarmış patates ya da kızarmış atıştırmalık çeşitlerini servis edebilirsiniz. Özellikle Avrupa ülkelerinde yapılan sunumlarda bu sunum çeşidi gitgide popüler olmakta.döküm tencerede patates sunumları

Toprak Kapta Patates Sunumları

Son dönemlerin tutan trendlerinden toprak kaplar patates sunumunda da yoğun olarak kullanılmakta. Bu durum çok çeşitli sunumluk toprak kapların satışını yaygınlaştırdı. Şimdilerde kolayca konseptinize uygun bir desen ya da renge sahip toprak kapları kolayca bulabilirsiniz.
toprak kapta patates sunumları

 

Mini Süzgeç Sunumları

Şimdilerde henüz ülkemizde popüler olmasada Amerika piyasasında hatrı sayılır olarak görülen süzgeç sunumları var. Mini süzgeçler içerisinde yapılan sunumlar çok popüler. İster patates kızartması olsun ister diğer ürünler bu sunum düşündüğünüzden çok daha şık olabiliyor.
Süzgeç patates sunum

En popüler kızarmış patates sunumlarını sizler ile paylaşmaya çalıştık. Umarız beğenmişsinizdir. Ürünlerin tamamını www.cafemarkt.com adresinden bulabilir, orada yer almayan özel ürünler için 0212 514 51 21 no’lu telefondan ya da info@cafemarkt.com adresinden Cafemarkt yetkililerine ulaşarak temin edebilirsiniz.