Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / Kırılmaz Tabaklar
Kirilmaz-Tabaklar-Cafemarkt

Kırılmaz Tabaklar

Kırılmaz Tabaklar

Kırılmaz tabaklar termoset malzemeden üretilmiş, kırılmayan ve çizilmeyen özel endüstriyel mutfakların oldukça sık tercih ettiği özel ürünlerdir.

Endüstriyel mutfakların en büyük dertlerinden birisi sürekli kırılan tabaklardır. Seçilir, karar verilir, masraf yapılır ve satın alınır. Çoğu zaman kullanıma başlandıktan hemen sonra ürünler azalmaya başlar. Bu sebeple endüstriyel mutfaklara tabak alırken beğenmek yeterli değildir. Hep devamı olan ürünün bulunması gerekir.

Kirilmaz-Tabaklar-Cafemarkt

Külsan bu alışılmış senaryoyu endüstriyel mutfakların kaderi olmaktan çıkaracak önemli bir atılımda bulundu. Gıdaya uyumlu termoset malzemeden kırılmayan, çizilmeyen tabaklar ve kaseler üretti. Endüstriyel mutfakların ihtiyaç duyduğu boyutlarda termoset kırılmaz tabağınızı alabilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Külsanın endüstriyel mutfaklara hizmeti sadece sofralar ile sınırlı kalmıyor. Külsan son dönemlerin en popüler yiyecek sunum stillerinden olan açık büfeleri de düşünüyor. Açık büfe sunum tabakları, açık büfe kaseler, sosluklar ve çok daha fazlasını alıcıların beğenisine sunuyor.

Termoset malzemeden üretilen kırılmaz tabaklar klasik beyaz ürünlerin dışında renkli olarak da üretiliyor. Marka büfeleri şenlendirmek için ürün yelpazesinde sadece renklere yer vermemiş Aynı zamanda kalıpları kıracak farklı tasarımlara da yer vermiş. Renkli ve farklı forma sahip ürünler ile uzun yıllar açık büfe servisleri yapabilirsiniz.

Kirilmaz-Tabaklar-Cafemarkt

Kırılmaz tabakların hem iç hem de dış yüzeyleri lamine kaplama işleminden geçirilmiş. Bu kaplama işlemi ürünlerin daha parlak ve şık görünmesini sağlıyor. Termoset ürünler porselen, cam ve seramik olan rakiplerine göre oldukça hafifler. Bu da bir defada birden fazla tabak taşıma işlemini kolaylaştırıyor. Çalışanların daha az yorulması anlamına geliyor.

Külsan termoset ürünler AB standartlarına uygun üretilmiş olup, tamamen sağlıklı ve gıdaya uyumludur. Plastik ve melamin ürünlerden farklıdır. Ayrıca termoset ürünler büfenizde sunacağınız ürünlerin ısılarının çok daha uzun süre sabit kalmasını sağlar. Açık büfeler için idealdir.

Termoset Kırılmaz Tabaklar ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.