blank

Kahve Severlere…

Kahve içmeden ayılamıyorum, ben en çok şu kahveyi severim, arkadaşlarımla kahve içiyoruz, bir kahve içmeye çıkalım… Bu cümleleri söylemeyenimiz var mı? Bizce yok????

Aslına bakarsak kahve her birimizin neredeyse her gün tükettiği, toplumsal ve bireysel yaşantımızın gerçekliği haline gelen simgelerden biri. Yaşadığımız dönemde şunu biliyoruz ki, kahve yalnızca bir içecek değil.

blank

Gelenekselden moderne, büyükten küçüğe her birimizin kendini ifade ettiği bir kahvesi var artık. Kimimiz sabah kahvesini içmeden güne başlayamazken, kimimiz için kahve sosyolojik bir sebep. Bazılarımız kahve içerek zihnini açarken, bazılarımız içinse arkadaş sohbetlerimizin olmazsa olmaz bir parçası. Aslına bakarsak kahve her birimizin neredeyse her gün tükettiği, toplumsal ve bireysel yaşantımızın gerçekliği haline gelen simgelerden biri.

Ülkemizde kahve kültürü her ne kadar eskilere dayanıyor olsa da son yıllarda kahve tüketimindeki çeşitlilik ve artışın oldukça fazlalaştığı bir gerçek. Daha önce kahve kültürümüz yalnızca Türk kahvesi ile sınırlıyken, son zamanlarda yaygınlaşan kahve dükkanları ile birlikte çok çeşitli kahveler hayatımıza girdi, yepyeni bir kahve kültürü oluşturmaya başladık. Kahve zevklerimiz de zamanla butikleşmeye başladı. Butikleşen kahve zevkimizle birlikte farklı tatlar denemeye, kahveye başka bir açıdan bakmaya hatta kendi tarzımızı bile kahve üzerinden belirlemeye başladık.

blankKahve hayatımızın bu kadar önemli bir yerini kaplıyorken kahve keyfimizi tabi ki en üst noktada tutmak istiyoruz. Bu nedenle de birçoğumuz değişik kahveler, kahve aparatları, kahve makinelerine oldukça meraklı.

Bizler de Cafemarkt olarak evlerimizde, cafelerde, restoranlarda kullanılabilecek, her kahve alışkanlığına cevap verebilecek ürün çeşitliliğini web sitemizde sizlere sunuyoruz. Kahve ve kahve ekipmanlarımız için aşağıdaki linke göz atmak isteyebilirsiniz????

Kahve Makineleri : https://www.cafemarkt.com/kahve-ve-espresso-makineleri

Kahve Çeşitleri : https://www.cafemarkt.com/kahveler

Kahve Ekipmanlarıyla ilgili çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.