Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Kahve Makinesi Alma Rehberi
Kahve Makinesi Alma Rehberi
Kahve Makinesi Alma Rehberi

Kahve Makinesi Alma Rehberi

Kahve makinesi günümüzde cafe, restoan, otel ve barların hatta çok sayıda kişi çalıştıran iş yerlerinin standart ihtiyacı haline geldi. Kahve hepimizin sevdiği, hemen hergün tükettiği bir içecek. Bu sebeple hemen her menüde en az iki kahve çeşidi bulunmakta. Kahve böyle bir ihtiyaç halini almışken müesseseler sizlere birinci kalite kahve sunmak için arayışa girdi.

Doğru Kahve Makinesi Doğru Kahve

Doğru kahve makinesini seçtiğinizde doğru bir sonuca ulaşabilirsiniz. Kahve yapımının her aşaması bardakta alacağınız kahveyi etkiler. İyi bir kahve için öncelikle iyi bir kahve çekirdeği seçmelisiniz. Hemen sonrasında çekirdeğin kalitesini kaybetmeden ideal boyutta öğütülmesi gerekir. Bunun için de iyi bir kahve öğütücüsü seçilmelidir.

Lezzetli bir kahve için bardağa giden yolda kahvenin doğru tadı yakalaması için doğru miktarda kahve kullanılması önemlidir. Bunu gramajını ayarlayabildiğiniz bir kahve öğütücüsü ile her bardak için standart olarak sağlayabilirsiniz.

Kahveye asıl sihirli dokunuşu yapabilmeniz için doğru bir kahve makinesi seçmiş olmanız çok önemli. Kahve çekirdekleri doğru ısı ve basınçtaki su ile demlenmez ise asla doğru bir sonuç alamazsınız.

Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Kahve makinası alırken öncelikle sizin işletmenizin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir kahve makinası tercih etmelisiniz.
  • Bildiğiniz makaları tercih etmelisiniz. Böylece hem ürünün garantisinden hem de satış sonrası desteğinden içiniz rahat faydalanabilirsiniz.
  • Kahve makinasının gıdaya uyumlu materyallerden imal edildiğinden emin olmalısınız.
  • Makinenin istediğiniz kahve çeşitleirni yapabildiğinden emin olmalısınız.
Kahve Makinesi Alma Rehberi
Kahve Makinesi Alma Rehberi

En Çok Tercih Edilen Kahve Makineleri

Delonghi, WMF, Nuova Simonelli, Coffee Queen, La Cibali, Expobar, en çok tercih edilen profesyonel kahve makinası markaları.

Kahve Makinesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.