Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / İtalya’dan Rummo Makarna
Rummo Makarna Çeşitleri
Rummo Makarna Çeşitleri

İtalya’dan Rummo Makarna

Makarna mutfağımıza girmiş hem pratik hem de çok sevdiğimiz lezzetlerden birisi. peki makarna deneyiminizi bir üst seviyeye ulaştırmaya ne dersiniz?

Rummo Makarna

Rummo makarna çeşitleri İtalya’dan mutfağınıza Cafemarkt aracılığı ile geliyor. Gerçek İtalyan makarnasını kısacık sürelerde tabağınıza ya da müşterilerinizin tabağına taşıyabilirsiniz. Tek yapmanız Rummo makarna markasının zengin çeşitlerinden hangisini alacağınızı seçmek.

Cafemarkt’da Hangi Rummo Makarna Çeşitleri Var?

Cafemarkt da bulabileceğiniz Rummo makarnaların bazılarına aslında ülkemizden aşinayız. Market raflarında gördüğümüz makarnaları orjinal isimleri ile yazdık. Conchiglioni Rigati bizlerin mantı makarna olarak adlandırdığı makarnanın iri bir çeşidi, Rigatoni Mezzi, Penne Rigate kalem makarna olarak yine market raflarında benzerlerini görebilirsiniz, Spaghetti bu çeşit makarna zaten genellikle bu isimle ya da çubuk makarna olarak satışta bulunuyor en fazla tercih edilen makarna çeşitlerinde de birisi aslında özellikle çocukların sevdiği bir makarna çeşidi, Mafaldine, Fusilli burgu makarna olarak birebir aynısı olmasada bienzerini oldukça fazla görüyoruz, Linguine bir çeşit yassı spagetti de diyebiliriz bu makarnaya marketlerde benzerlerini spagetti olarak satışta görüyoruz, Calamarata, Taglıatelle, Pappardelle, Gnocchetti, Farfalle kelebek makarna olarak satışta yine benzerini bulabileceğiniz bir makarna, Casarecce makarna çeşitlerini online olarak satışımızda bulabilirsiniz.

Herkes için makarna

Rummo makarna çeşitleri arasında gluten duyarlılığı olanlar için özellikle ülkemizde bulmakta zorluk çekilen glutensiz makarna çeşitlerinide bulabilirsiniz. Rummo makarna herkesi düşünüyor. Kilo vermek isteyen ya da kepekli ürünleri tercih edenler için kepekli makarna çeşitleri de sitemizde satışta. Stoklar ile değişebiliyor ancak balık mürekkepli makarnamız gibi özel aromalı makrna çeşitlerini de sitemizde satışta bulabilirsiniz.

Rummo Makarna Çeşitleri
Rummo Makarna Çeşitleri

Rummo makarna çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.