hamur açma makinesi
Hamur Açma Makinesi

Hamur Açma Makinesi

Hamur ile yapılan ürünlerde işin kolay kısmı hamuru hazırlamaktır. Her ne kadar hamurun tutması için özen gereksede işin asıl yorucu ve uzun süren kısmı hamurun açılması aşamasıdır. Çoğu zaman istenilen kalınlıktan ya fazla ya az olur. Hamurun kalınlığı tutsa dahi yırtılmalar meydana gelebilir.

Hamur Açma Makinesi

Hamur açma işlemi bir endüstriyel mutfakta yapılıyorsa hamurun yırtılması gibi kazaların yaşanması an meselesidir. Endüstriyel mutfaklar kapasite açısından fazla olduğundan, arka plandaki çalışmada yoğun olarak yapılır. Endüstriyel mutfaklardaki işi zorlaştıran yoğunluğun yanında kısıtlı zamanda yapılacak bir hamur işlemi olması. Zaman kısıtlı olduğunda sorunlar daha kolay baş gösterebilir.

Hamur açma makinesi
Hamur açma makinesi

Hamur açma makinesi endüstriyel hem mutfak çalışsanlarını hem de patronları oldukça mutlu edecek bir ürün. Patronlar işletmelerinin kalite standartları gereği her serviste ürünlerin aynı lezzet ve kaliteye sahip olmasını ister. Ancak söz konusu mutfak olduğunda insan faktörü etkin olduğundan bu pekte karşılanabilir bir talep olamamakta.

Hamur açma makinası

Hamur Açma Makinesi Özellikleri

  • Bütünüyle paslanmaz gövdeye sahiptir ve gıdaya uygundur.
  • Kullanımı kolaydır, herkes tarafından kullanılabilir. İşletmenin kalifiye eleman ihtiyacını azaltır.
  • Titreşim yapmaz ve sessiz çalışır.
  • Çok geniş ve büyük ebatlara sahip değildir ve set üstü kullanım için de tercih edilebilir. Yer sıkıntısı olan işletmeler için tercih sebebidir.
  • Az enerji harcar, işletme için karlılık sağlar.
  • Hamur açma makinesi merdanesi hamuru istediğiniz incelik ve kalinlıkta açabilme özelliği ile donatılmıştır.
  • Merdanenin hız kontrolü yapılabilmektedir. Bu şekilde hamurun sertte olsa yumuşakta olsa istenilen biçimde açılması sağlanır.
  • Ayarlanabilir devirlidir ve programlanabilir.

Hamur açma makinesi ve hamur yuvarlama makinesi çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.