Ana Sayfa / Ürün İndirimleri ve Kampanyalar / Günlük Fırsat Ürünleri
Günlük Fırsat Ürünleri
Günlük Fırsat Ürünleri

Günlük Fırsat Ürünleri

Gün geçmiyor ki Cafemarkt siz endüstriyel mutfak sahipleri için kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama ile atılım yapmasın. Sizi, cebinizi ve kaliteyi savunan firmamız günlük kampanyalar düzenleyerek ihtiyacınız olan ürünler de sınırlı stok için geçerli özel kampanyalar düzenliyor.

Özel Fiyat ve Aynı Gün Kargo Fırsatı

Cafemarkt özel indirimli ürünler yüksek iskontoya sahip endüstriyel mutfak ve normal mutfak ürünleri. Bu ürünler aynı zamanda aynı gün kargo özelliğine de sahip. Yani ihtiyacınız olan ürünü hem yüksek iskonto ile hem de aynı gün kargo ile alabiliyorsunuz. Cafemarkt’ın sizler için sunduğu fırsatlar sadece bu kadar değil. 250 TL ve üzeri tüm alışverişlerde Ücretsiz Kargo imkanı sunuyor.

Tek yapmanız gereken vakit kaybetmeden sitemizi ziyaret etmek. Çünkü belirttiğimiz gibi bu ürünler sınırlı bir stok için ve sınırlı bir süre dahilinde bu fiyatlar için alıcılara sunuluyor. Ürüne göre değişebiliyor ancak genellikle 24 saat gibi bir sürede ürünler hemen tükenebiliyor ve malesef satıştan kalkabiliyor. Aynı ürünün kampanyaya tekrar girmesi ise mümkün olmayabiliyor.

Farklı Ödeme Seçenekleri

Sitemizden alacağınız indirimli ya da indirimsiz tüm ürünleri 3 farklı yöntem ile satın alabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak kredi kartı ile alabilir ve 9’a kadar taksit seçeneğimizden yararlanabilirsiniz. Sitemiz üzerinden havale ile alışveriş yapabilirsiniz. Havale ile alışveriş etmenin size {6890be1797b82714018dbc273c43be5ef11f8ae44530bc181d342d88b982b3c4}5 ekstra indirim sunduğunu da ayrıca belirtmeliyiz. Arzu ederseniz İstoç’ta bulunan mağazamızı ziyaret ederek seçtiğiniz ürünleri nakit olarak satın alabilirsiniz.

Fırsat köşemizdeki ürünler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.