Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Gastro Boutique Ürünler
Gastro Boutique Ürünler
Gastro Boutique Ürünler

Gastro Boutique Ürünler

Her zaman belirtiyoruz sunum önemli. Yemeğiniz istediği kadar güzel olsun göze hoş gelen bir sunum yapamazsanız çekiciliğini bir anda yitirebilir. Gastro boutique ürünler sunumunu güzelleştirmek için tasarlanmış, kırılmaz çizilmez ürünler.

Gastro boutique ürünler tamamen işin profesyonelleri düşünülerek tasarlamış. Termoset malzemeden üretildikleri için uzun süreli kullanıma uygun. Termoset malzeme özel karışımı ile hem sıcak hem soğuk ürün servisine uygundur. Sıradan melamin malzemeler gibi ısı ile yiyeceğe bulaşarak sağlık açısından tehdit oluşturmazlar.

Gastro boutique ürünler bünyesinde bir kaç seriyi barındırıyorlar. Bu geniş yelpaze sayesinde kırılmaz çizilmez tabakları tüm alanlarda kullanmak neredeyse mümkün oluyor. Minimal sosluklardan açık büfe büyük tabaklara, tepsiler hatta fincanlara kadar pek çok çeşit ürün mevcut.

Özellikle Terra serisi ürünler açık büfeler ya da büyük sunumlar için ideal ve şık. Mermer görünümlü ürünlerden yaprak desenli tabaklara hayal gücününüze canlılık katacak bir seri. Üstelik kırılmadan uzun yıllar kullanabileceksiniz. Özellikle endüstriyel mutfak sahipleri için ideal.

Gastro Boutique Ürünler
Gastro Boutique Ürünler

Gastro boutique ürünler ve termoset ürünler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.