Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Ana Mutfak Ekipmanları / Neden Endüstriyel Bulaşık Makinesi?
endustriyel-bulasik-makinasi
endustriyel-bulasik-makinasi

Neden Endüstriyel Bulaşık Makinesi?

Yeni girişimcilerin genel olarak bize ilettikleri sorulardan birisi Neden Endüstriyel Bulaşık Makinesi? Ev tipi bir makine ile işimizi göremez miyiz? Sıkça aldığımız bu sorudan sonra bizde sizlerin kafasındaki soru işaretlerini gidermek için endüstriyel bulaşık makinelerinden biraz bahsedelim istedik. Böylece bulaşık makinesi satın almadan önce aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.

blank

Endüstriyel Bulaşık Makinesi ile Ev Tipi Bulaşık Makinesi Arasında Ne Gibi Bir Fark Var?

  • Endüstriyel bulaşık makinesiçeşitleri endüstriyel mutfaklar için üretildiğinden ev tipi bulaşık makinalarına göre çok daha hızlı yıkamaya programlanmıştır. 3 dakikada 1 sepet yıkama kapasitesine sahiplerdir. Saatte yaklaşık 560 tabak yıkayabilirler. Ev tipi bulaşık makinelerinde yıkama zamanı minimum 30 dakikadır. Bu süre yoğun çalışan bir işletme için ( cafe, otel, restoran, bar vb.) yeterli bir zaman değildir. Müşteri bekletilmemelidir. Elde yıkama iş gücünden ve enerjiden kayıp anlamına gelecektir.
  • Dış ve iç yüzeyleri tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Hijyen ve sanitasyon kurallarının oldukça önemli olduğu endüstriyel mutfaklarda temizlik sırasında yer yıkaması sık rastlanan bir durumdur. Elektronik bir ürünün su ile teması hiçbir zaman tavsiye edilmez. Ancak makinenin su ile temas etmesi durumunda sağlık açısından sorun teşkil etmeyecek materyallerden üretilmiş olması oldukça önemlidir.
  • Ayarlanabilir ayaklara sahiptirler, ayrıca giyotin tipi bulaşık makinesi ve set altı bulaşık makinesi gibi yerin büyüklüğüne göre tercih edilebilecek modelleri vardır.
  • Makinelerin genel olarak bir ya da iki programlı modelleri vardır. Hangi elemanınız kullanırsa kullansın sorun yaşamayacaktır. Kullanıcı dostu kolay kullanımlı ürünlerdir.
  • Endüstriyel mutfaklarda kullanılan ürünler çok fazla kişiye servis edilir ve hijyenik olmaları gerekir. Endüstriyel bulaşık makinalarındaki deterjanlar bu sirkülasyon için uygun hijyeni sağlar.
  • Endüstriyel bulaşık makinaları cafe,otel, restoran gibi mutfaklarda kullanılmak için özel olarak tasarlandığından gerek suyun basıncı olsun gerek kullanılan deterjan ile ürününüzü maksimum süre kullanmanıza yardımcı olarak tasarlanmıştır. Ürününüzü çizmeden yıpratmadan kaplamasına zarar vermeden temizlemeye özen gösterirler.

Endüstriyel Bulaşık Makinesi

Endüstriyel Bulaşık Makinesi çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.