Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / En Şık Açık Büfe Ekipmanları
Açık Büfe Ekipmanları
Açık Büfe Ekipmanları

En Şık Açık Büfe Ekipmanları

Açık büfeler özellikle yaz aylarında haftasonları gittiğimiz mekanlarda ya da tatil için seçtiğimiz yerlerde ilk tercihimiz. Zengin görüntüsü ve sunduğu çeşitleri ile hepimizi cezbediyor. Peki bu kadar yoğun kullanılan büfeler için mekan sahipleri nasıl ekipmanlar seçmeli?

Açık Büfe Ekipmanları

Açık büfe ekipmanları açık büfelerde şık durduğu kadar yoğun kullanıma uygun, dayanıklı da olmalı. Hergün açık büfeler bir çok insanı ağırlıyor. Misafirler tek bir yaş kitlesinden değil. Yetişkinlerin dışında çocuk ve yaşlılar da büfeleri sıkça kullanıyor. Bu durumda ürünlerin dayanıklı olması daha da önem kazanıyor. Küçük yaştaki çocuklar tabaklara hatta servis ünitelerine büyükler kadar dikkat göstermiyorlar. Kazalar kaçınılmaz olabiliyor.

Cafemarkt açık büfe ekipmanları dayanıklı ve gıdaya uygun materyallerden seçiliyor. Açık büfelerde kullanılacak gıda ile temas eden ürünlerin doğru seçilmesi sağlık açısından çok önemli. Özellikle sıcak ürünlerdeki kanserojen maddelerin gıdaya geçmesini sağlayabiliyor. Cafemarkt açık büfe sunumlar için thermoset malzemeden üretilmiş tamamen gıdaya uyumlu oldukça fazla çeşide sahip ürünleri satışta bulunduruyor. Büyük tabaklar, küçük sosluklar, yemek tabakları ve kaseler ne ararsanız termoset malzemeden bulmak mümkün. Üstelik termoset malzeme kırılmaz ve çizilmez özelliğe sahip. Bu sebeple açık büfeler için işletmeler tarafından oldukça sık tercih ediliyor.

Açık büfeler için sıkça tercih edilen bir diğer ürün çeşidi ise soğutuculu ürünler. Soğutuculu ürünler sayesinde özellikle et, süt ve balık ürünleri kolayca teşhir edilebilir. hem soğutuculu hem de kapaklı bu teşhir ünitelerinde bozulmadan ürünler servis boyunca durabilir. Soğutuculu ürünler deyince sadece yiyecek için değil içecek için de soğutuculu ürüler oldukça fazla kullanılmakta. Su ve meyve suyu servisleri için tercih edilen ürünlerde limonata makinesi diye tabir edilen soğutuculu içecek makineleri. Bu sayede sıcak yaz günlerinde ve kış aylarında pratik bir şekilde içecek servisi yapılabiliyor.

Açık büfe ürünleri Cafemarkt profesyonel mutfak marketinde saymakla bitmez. Her büfenin ihtiyacı kendine göre farklıdır. Sizlerin büfeleri için de özel olarak seçeceğimiz ekipmanlara en uygun fiyatları vererek toplu alımlarınızda avantaj sağlayabiliriz.

Satın Al 

Açık büfe ekipmanları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Açık büfe ekipmanları ile ilgili diğer yazılarımıza ulaşmak için tıklayın.

2 Yorumlar

  1. blank

    Merhaba Sayin yetkili, ben Almanyadan yaziyorum, yeni sube miz icin Cafe Ekipmanlari,Malzeme Türkiyeden getirtmek istiyoruz.yurtdisina gönderiyormusunz?

    Tel.00491727427614
    Ulasabilirsiniz.

    • blank

      Merhabalar,
      Talebinizle alakalı olarak en kısa sürede size dönüş yapıyor olacağız.
      Siparişleriniz ve taleplerinizle alakalı olarak satis@cafemarkt.com adresine mail atarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
      Mutlu günler dileriz.