Ana Sayfa / Ürün Tanıtım ve İnceleme / Dürüm Tost Makinesi
Dürüm tost makinesi
Dürüm tost makinesi

Dürüm Tost Makinesi

Hızlı yaşam koşullarında kahvaltıya ya da sıkı bir öğle yemeğine, ihtiyaç duyduğumuz vakti ayıramayınca seçtiğimiz en lezzetli ve kolay yiyeceklerden birisi tost. Hemen hemen her büfenin, her cafenin ve otelin menüsünde bulunan bir yiyecek. tost makinesi çeşitleri ise bu lezzetli yiyeceği hazırlamamız için tasarlanmış birer araç.

Dürüm Tost Makinesi

Dürüm tost makinesi daha önce duymaya pek alışık olmadığımız bir ürün. Peki nedir dürüm tost makinesi? Dürüm tost makinesi dürüm, sosisli ya da sandviç çeşitlerini ezmeden, şeklini bozmadan ısıtmanızı sağlayacak harika bir ürün.  Dürüm tost makinesi de diğer tost makineleri ile aynı prensipte çalışıyor. Ancak özel olarak tasarlanmış ızgaraları sayesinde ısıtma işlemini yiyecekleri ezmeden yapıyor.

Dürüm tost makinesi
Dürüm tost makinesiDürüm tost makinesi

Dürüm tost makinesi 2 ve 4 dürüm kapasiteli olmak üzere iki farklı modele sahip. Remta ve Silver markaları altında üretiliyorlar. Elektrik ile çalışıyorlar ve kolayca her mutfakta ya da tezgahta yerini alabiliyor. Tek ihtiyacınız olan bir elektrik kaynağı. Dürüm tost makinesi de diğer tost makineleri gibi bir ısı ayarına sahip bu sayede kullanımda olmadığında ısıyı kısarak tasarruf yapmanıza olanak sağlar. Paslanmaz ve gıdaya uygun çelikten üretilmişlerdir. Isı yaıtımına sahip plastik tutma yerleri sayesinde kolayca açıp kapayabilirsiniz.

Tost Makinesi Çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.