Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Dünya Kahveleri Tek Tık Uzakta
Aromatik Kahveler
Aromatik Kahveler

Dünya Kahveleri Tek Tık Uzakta

Türk milleti olarak başta türk kahvesi olmak üzere kahve ve çay çeşitlerine düşkünüz. Lezzetli kahveyi güne başlarken hatta günü bitirirken bile tüketebiliyoruz. Peki bu kahve keyfini daha farklı bir boyuta taşımak istemez misiniz? Teknolojinin ilerlemesi ile kahve çeşitlerinin anavatanı kalmadı. Artık lezzetler her yerde. Peki farklı kahve deneyimlerini yaşamaya hazır mısınız?

Dünya Kahveleri Bir Tık Uzakta

Cafemarkt dünya kahvelerini tek bir çatı altında sizler ile buluşturuyor. Sadece farklı ülkelerden gelen değişik kahve lezzetlerini değil aromalı türk kahvelerini de kahve severlerin beğenisine sunuyor.

Cafemarkt da kolayca hazırlayabileceğiniz instant olarak adlandırılan hazır kahveler, türk kahvesi gibi ocak üzerinde pişirebileceğiniz kahveler ve makine kahvesi çeşitleri ile kapsül kahveleri bulabilirsiniz.

Aromalı Kahveler

Aromalı kahveler size eşsiz bir lezzet serüveni yaşatacak. Bu kahveler kahvenin alışılmış tadı ve sevdiğiniz aromalar ile zengin bir tat oluşturuyor.
Aromalı türk kahveleri: Cafemarkt da geleneksel türk kahvesi, fındıklı türk kahvesi, portakallı türk kahvesi, güllü lokumlu türk kahvesi, okkalı yani çifte kavrulmuş türk kahvesi, çilekli türk kahvesi, kafeinsiz türk kahvesi, damla sakızlı türk kahvesi çeşitlerini satışta bulabilirsiniz.

Aromanlı filtre kahveler: Fransız karamelası aromalı filtre kahve, İtalyan truffle çikolatası ve vanilya aromalı filtre kahve, çikolatalı filtre kahve, İrlanda kreması aromalı filtre kahve, acı badem aromalı filtre kahve, karamelli filtre kahve, hindistan cevizi aromalı filtre kahve, sade ve sütlü filtre kahve, tatlı mayhoş kıvamda kuru üzüm, incir meyveleri ve baharatlı hindistan cevizi aromalı filtre kahve, naranciye asidesi bal tadında ve sütlü çikolata aromalı filtre kahve, şekerimsi kakao aroması ve tropik lezzet şöleni Kenya filre kahve, yoğun krema ve karamelize şekerli ve çikolatalı filtre kahve.

Aromatik Kahveler
Aromatik Kahveler

Bunların yanında tea latte, bal kabaklı tea latte, menengiç kahvesi, sahlep, fındıklı sahlep, sıcak çikolata, tahinli sıcak çikolata çeşitlerini de deneyebilirsiniz.

Kahve çeşitleri ve diğer tüm sıcak içecek çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.