Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Dondurma Sunumları

Dondurma Sunumları

Yavaş yavaş Nisan ayı gelirken cafe, restoran, otel ve dondurma satışı yapan mekanlar dondurma sunumları ile ilgili arayış içerisine girdi. Son yıllarda mekanların artması ve çeşitliliğin çok olması sunum konseptlerini önemli kıldı. Yazın en çok tüketilen tatlılarından olan dondurmalar da farklı farklı biçimlerde sunulmaya başlandı. Peki siz dondurmayı nasıl sunacaksınız ? İşte sizin için derlediğimiz dondurma sunum fikirleri bakalım hangisini seçeceksiniz.

Külahta dondurma sunumları
En klasik dondurma sunumudur külah dondurma sunumu. Ancak artık farklı şekillerde süslenmiş, farklı lezzetler ile tatlandırılmış külahlar var. Çikolatalı külahlar, renkli külahlar, şekerleme ile süslenmiş külahlar. Hepsinin sunumu farklı. Peki külah dondurma sunumu masaya servis ise nasıl bir konsept sunum yapılabilir? Bunun için birbirinden şık standlar mevcut. Stand kullanmak istemezseniz kendi sunum biçiminizi oluşturabilirsiniz. Külahınızı bir porselen tabağa yatırarak sunabilir, ters çevirerek bir kaba devirebilir yada buketler halinde kovalara koyabilirsiniz.

Külah dondurma sunumu

Porselende Dondurma Sunumu
Porselen materyalde dondurma sunumu sık sık karşımıza çıkan bir dondurma sunumudur. Ancak kullandığınız porselenin biçimine ve tarzına göre eşsiz bir hal alabilir.

dondurma sunumlari

Cam da Dondurma Sunum
Cam sunumluklarda dondurma sunumu en çok tercih edilen sunum çeşitleri arasında. Cam materyalinin zerafeti dondurmanın estetiğiyle buluştuğunda harika bir görüntü oluşturuyor. Sizde bu sunum biçimini deneyebilirsiniz.

dondurma sunumu

Gümüş Konseptli Ürünlede Dondurma Sunumları
Gümüş renkli ürünlerde dondurma sunumu yapmak şu aralar sıra dışı karşılanıyor. Sizde görüntünün hoş olacağını düşünenlerdenseniz çift cidarlı modeller tercihiniz olsun. Böylece ürünün soğukluğu misafirleri rahatsız etmez ve rahatça kaba dokunabilirler.

dondurma-sunumları

Umarız sizler için araştırdığımız bu güzel dondurma sunumlarını beğenmişsinizdir. Yaz gelmeden dondurma sunum konseptinizi beraber özel sunum tabakları yaparak belirleyebiliriz. Konu ile ilgili her malzeme ihtiyacınız için bize ulaşabilirsiniz. info@cafemarkt.com-0212 514 51 21www.cafemarkt.com