Çay Kazanı
Çay Kazanı

Çay Kazanı

Bu yazımızda çay kazanı ve kahveci kazanlarını ele alacağız. Kahveci kazanı nedir? Çay kazanı nedir? Kaç demlikli modelleri vardır? Alırken nelere dikkat edilmelidir? Çeşitleri nelerdir?

Çay Kazanı Nedir?

Çay kazanı endüstriyel mutfakların çay ihtiyacını karşılamak için üretilmiş çay demleme makineleridir. Yüksek kapasitede yerlerin çay ihtiyacı için üretilirler. Paslanmaz çelik gövdeleri ve iç hazneleri vardır. Bu ürünleri kahveci kazanı olarak da duyabilirsiniz. Kahveci kazanları tek demlikten başlayarak beş demlikli modele kadar tek gövdede bulunabilirler. Beş demlikten fazla demlik ihtiyacı olan çay satıcıları için ikinci bir kahveci kazanı önerilmektedir.

Gazlı Çay Kazanı

Güç kaynağı olarak gaz kullana çay kazanlarına gazlı çay kazanları denir. Bu ürünler özellikle ocaklı bir kazan kullanılacaksa tercih edilir. Bu ürünlerin kahveci kazanının yanında cezve ile kahve yapmak ya da elektrikli ocakta birşey pişirme ihtiyacı olan işletmeler için gazlı ocağı vardır.

Elektrikli Çay Kazanı

Güç kaynapı olarak elektrik kullanan çay kazanlarına elektrikli çay kazanları denir. Bu ürünler özellikle gaz bağlantısı olmayan ya da tüp kullanmayı tercih etmeyen işletmeler tarafından tercih edilirler. Bu ürünlerin yan bölümünde elektrik ocağı olan modelleri de vardır. Çayın dışında birşey pişirme ihtiyacı olan işletmeler tarafından tercih edilmektedirler.

Bakır Çay Kazanları

Bakır çay kazanları müşteri talebi üzerine bakır kaplama süslemeler ile yapılmaktadır. Bakır kazanlar için satış ekibimiz ile irtibat kurabilirsiniz.

Çay Kazanı Fiyatı

Cafemarkt yüksek kapasiteli mutfaklara toptan ve perakende ürün satışı yapmaktadır. Kahveci kazanı fiyatı için de toptan fiyatına yüksek iskontolu satış yapmaktadır. Güncel fiyatlar ve stoktaki kahveci kazanı modellerimiz için tıklayın.

Çay Kazanı Alırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Öncelikle alacağınız ürünün garantili olup olmadığına dikkat etmelisiniz.
  • Ürünün gıdaya uygun paslanmaz materyalden imal edilip edilmediği ciddi bir konudur. Bu hususa çok dikkat edilmelidir.
  • Eğer gazlı bir model tercih ediliyorsa CE belgesi olup olmadığına mutlaka dikkat edilmelidir.
  • Güvenilir bir marka olan ürün tercih eidlmelidir. Bu sayede satış sonrası destek gerektiğinde sorun yaşamazsınız.
    Çay Kazanı
    Kahveci Kazanı

Kahveci kazanları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Bir yorum

  1. blank

    Bilgilendirici yazınız için teşekkürler