Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Cafemarkt’tan Alternatif Sunumlar
Alternatif Sunumlar
Alternatif Sunumlar

Cafemarkt’tan Alternatif Sunumlar

Cafe, otel ve restoranlar boş zamanlarımızı sıkça geçirdiğimiz yerler haline geldi. Bu mekanlarda yeme içme ihtiyaçlarımızı karşılamak ise adeta bir zevk halini aldı. Peki hangi cafe? Hangi restoran? Hangi oteli neden seçmeliyiz? İşte bu soruların yanıtını sizlere sundukları ürünler belirliyor.

Eğer firma size kendine ait farklı sunumlar verebiliyorsa bu durum adeta dudaktan dudağa yayılan bir reklam halini alıyor. Durum bu olunca işletmeler farklı sunum arayışlarına girdiler.

Alternatif Sunumlar

Cafemarkt firmaların bu arayışlarına cevap niteliğinde bir çok farklı sunuma imzasını atıyor. Farklı ve size özel alternatif sunum biçimleri ile işletmenizi destekliyor. Deneyimli satış ekibi ile irtibat kurarak hem ihtiyaçlarınıza yönelik, hem de isteklerinizi karşılayacak dilden dile reklam gibi konuşulacak alternatif sunumlar oluşturabilirsiniz.

Tepsi sunumları, farklı konseptlere özel kahve sunumları, taş tabaklarda özel sunumlar, açık büfe sunumları, ahşap sunumlar, cam tasarımlar ve çok daha fazla alternatif sizleri Cafemarkt online mağaza da bekliyor.

Alternatif Sunumlar
Alternatif Sunumlar

Cafemarkt deneyimli satış ekibi için müşteri memnuniyeti esastır. Bu sebeple kendi sunum fikir ve önerileriniz ile satış ekibine başvurabilirsiniz. Özel yapım ürünlerin (butik tasarım ürünler) süresi standart satışta olan ürünlere göre biraz daha fazla olmaktadır. Bir de özel yapım ürünler çeşidine göre kalıp maliyeti gibi ek maliyetlere sebep olabilmektedir. Ancak kalıp maliyeti size devamı olan ürün anlamına gelir. istediğiniz zaman ürün siparişi vererek aynı özel tasarım ürünün devamını alabilirsiniz.

Cafe, otel ve restoran gibi işletmelerin en büyük sorunlarından biriside devamı olmayan ürünlerdir. Özel ve farklı sunumlar yaparken kırılan, eksilen ya da müşteri yoğunluğu karşısında yetersiz kalan ürünler ekstra ürün ihtiyacı doğurmaktadır. Devamı olmayan ürünler farklı ürün satın alınmasına ve sunum bütünlüğünün bozulmasına sebep olmaktadır. Bu sebeple nereden tedarik ederseniz edin alternatif sunum ürünlerinizin devamı olduğundan ya da özel üretim ise kalıbın size ait olduğundan emin olmanızı tavsiye ederiz.

Cafemarkt alternatif sunumlar ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.