Ana Sayfa / Mekan Açma Rehberi / Büfe Açmak için Ne Gerekir ?
Büfe acmak icin gerekli ekipmanlar
Büfe acmak icin gerekli ekipmanlar

Büfe Açmak için Ne Gerekir ?

Eskiden günümüze en çok tercih edilen yemek yeme yerlerinden birisi de büfelerdir.

Nasıl Avrupa ve Amerika’da fast food dükkanları vardır, büfeler de Türkiye’nin en eski fast food mekanlarındandır. Zincir olmaksızın hazır ve çabuk yemek yemek isteyen kişilere hizmet verirler. Zamanla yabancı milletlerin kültürlerini ülkemize taşımamızla ne kadar da değişikliğe uğramış olsa Türkiye’nin fast food anlayışı olan büfeler hala devam etmektedir.
Peki günümüzde bile popüler olan büfeleri açmak için ne tür ekipmanlara ihtiyaç vardır? İşte büfe açmak için gereken ekipman listesi.

Ana Mutfak Ekipmanları
Buz dolabı
Derin dondurucu
Tost makinesi
Döner ocağı
Ayran makinesi
Limonata makinesi
Sosis makinesi
Benmari
Çay otomatı
Kahve otomatı
Soğuk meze dolabı
Kumpir fırını

Yardımcı Ekipmanlar
Peçetelikler
Pipetlik
Bardak standı
Tuzluk – Biberlik
Kürdanlık
Gatronorm küvet
Grill plate
Hazırlık tezgahı
Raflar
İç mekan için çöp kovası
Dış bölüm için çöp kovası
Ketçap-mayonez- hardalık
bufe-acmak-icin-gerekli-ekipmanlar-listesi

Sizler için büfe açmak için gerekli ekipmanları listeledik. Büfenin niteliğine göre ana ve yardımcı ekipmanlar değişiklik gösterecektir. Siz sahip olmak istediğiniz büfeye göre bu ekipmanları baz alarak  yeni bir liste oluşturabilirsiniz.
Büfe açmak için gerekli ekipmanlara Cafemarkt dan ulaşabilir, ihtiyaç duymanız durumunda 0212 514 51 21 no’lu telefon numaramızdan destek alabilirsiniz.

11 Yorumlar

  1. blank

    öncelikle hayırlı çalışmalar,
    resimdeki büfe ve yukarıda saydığınız malzemelrin toplam fiyatını öğrenebilirmiyim.

    • blank

      İsa Bey, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim Ekipmanların sadece isimleri vardır. Bu ekipmanların farklı markalarda farklı özelliklere sahip farklı ebatlara sahip olanları mevcuttur. Bu sebeple buradan size bir fiyat söylemem mümkün değil. Ancak Cafemarkt sitesini ziyaret ederek oradan istediğiniz ekipmanları seçer stok kodlarını ve istediğiniz adetleri info@cafemarkt.com adresine mail ile gönderirseniz satış ekibimiz size indirimli fiyat çalışması yaparak dönüş yapacaktır.

  2. blank

    Fiyat teklifi gonderirmisiniz

    • blank

      Mehmet Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Fiyat teklifi için istediğiniz ürünleri belirterek info@cafemarkt.com adresine mail atmanız yeterli olacaktır. Deneyimli satış ekibimiz en kısa sürede size dönüş yapacaktır. Şimdiden ürünlerinizi iyi günlerde kullanmaızı dilerim.

  3. blank

    çok işlek bir yerde aynı bu tarz tekel büfem var 20 senedir yapıyorum bu mesleği fakat gerek zaman konusunda gerekse sürekli gelen zamlar ve piyasanın daralması kar oranlarının azalması ve üç beş bin lira sermaye buluk yapılacak en basit işmiş gibi görüp bir yıldan fazla dayanamayan mantar gibi türeyen diğer meslektaşlarla rekabet etmekten sıkıldım açıkçası işyerimin gerek konumu ve gerekse müşteri potansiyelimin çok iyi olması sebebiyle aparatif işine yönelmek istiyorum resimde gördüğüm büfe ve malzemeleri fiyat olarak nedir mail adresime listeli fiyat atarsanız memnun olurum
    numetutu@gmail.com

  4. blank

    Tamam herşey güzel fiyat ne çıkıyor 25 metrekare olanlar

    • blank

      Ali Bey, Öncelikle değerli yorumunuz teşekkür ederiz. Detaylandırırsanız yardımcı olmaya çalışalım. Tam olarak fiyat almak istediğiniz konu nedir? Mutfak Ekipmanları mı?

  5. blank

    Selam benim yerim tahmini 20 metrekare

    Ana ekipman olarak
    buzdolabı
    derin dondurucu
    Tost makinesi
    Döner ocağı
    Ayran makinesi
    Limanota makinesi
    sosis makinası
    çay otomatı
    soğuk meze dolabı

    yardımcı ekipman
    pecetelikler
    tuzluk
    biberlik

  6. blank

    fiyat ne olur ? büfenin montajı vs. hepsi içinde mi ?