Ana Sayfa / Bar Ekipmanları / Blendtec EZ 600 Blender
blank
Blendtec EZ 600 Blender

Blendtec EZ 600 Blender

Blendtec EZ 600 profesyonel blender köşeli tasarımı ile çok şık. Şık olduğu kadar özellikleri ile de gönüllere taht kurmayı başaran bir ürün. Profesyonellerin sıkça tercih ettiği bu blenderı bu yazımızda daha yakından inceleyeceğiz.

Neden Blendtec EZ 600 Blender?

Blendtec EZ 600 blender barlar, cafeler gibi işletmeler için özel olarak tasarlanmıştır. 3 farklı boy içecek için pratik tuşa sahiptir. Tek tuşa basarak hangi boyda içecek hazırlayacağınızı blendera bildirirsiniz. Blender içeceğiniz için uygun karıştırmayı sağlar. Doğru hız ve doğru zamanı sizin için ayarlar. Böylece çalışanarınız blenderı beklemek yerine başka işler ile meşgul olabilirler. Zamandan tasarruf sağlar.

Blendtec EZ 600 benzersiz bıçak tasarımı ve güçlü motoru sayesinde buz gibi sert gıdaları kolayca parçalayabilir. Sert gıdalardan ve buzdan oluşsada karışımınızı yumuşak ve ideal bir kıvamda hiç zorlanmadan hazırlayabilirsiniz. 3 hp/beygirlik bir motora sahiptir.

EZ 600 farklı ürünleri kolayca yapmak için programlanabilir. Örneğin sadece smoothie satan bir vitamin bar için ürününüzü smoothie yapmaya programlayabilirsiniz. Ya da bir kahve dükkanınız varsa soğuk kahve yapmak için ürününüzü programlayabilirsiniz. Ez 600 5 farklı renk seçeneğine sahiptir. Böylece mekanınızın ambiyansına uygun olan rengi seçebilirsiniz.

Ürünün Teknik Özellikler

Motor: 3.0 tepe beygir gücü, 1560 watt, 13 amper
Önerilen günlük karışımlar: 60+
Program döngüleri: Küçük, Orta, Büyük + Darbe
Profiller: Smoothies, Kahve, Milkshake
1 yıl garanti

Boyutlar
H: 15.0 ”(38.1 cm)
D 8.0” (20.3 cm)
W: 7.0 ”(17.7 cm)

Ağırlık
7,1 lbs (3,2 kg)

Blendtec EZ 600 Blender
Blendtec EZ 600 Blender

Blendtec EZ 600 blender ve tüm ürünlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.