Ana Sayfa / Bar Açmak / Bar Ekipmanları
Bar Ekipmanları
Bar Ekipmanları

Bar Ekipmanları

Barlar içecek üzerine kurulmuş mekanlardır ancak genellikle menülerinde destekleyici yiyecekler bulundururlar. Çoğunlukla susatan yiyecekler ya da içkilere eşlik edecek kızartma ve yemiş çeşitleri gibi yiyecekler.

Bar Ekipmanları

Sanılanın aksine barların endüstriyel mutfak ihtiyaçları hiçte az değildir. Sadece içecek satışı yapar gibi görünürler ancak destekleyici ürüleri ve içeceklerin hazırlanma aşamasında kullandıkları bar ekipmanları ve bar malzemeleri vardır. Üstelik kullandıkları ürünlerin çoğu kırılacak malzemelerdir. Örneğin bardaklar ve kadehler kolayca kırılırlar ve yoğun kullanımda berraklıklarını yititrebilirler. Sık sık yeniden temin edilmesi gereken ürünlerdir. Bazen alınan ürünün aynısı bulunamaz bu durumda da yeni ürün belirlenmesi ve yeniden aynı ürünün sunulacağı bir dizi bardak ya da kadeh alınması gerekir.

Cam ürünler şık olasına karşı kullanım ömrü en kısa olan ürünlerdir. Cam ürünleri en sık kullanan mekanlar barlar olduğundan yan ürünleri servis edecekleri çerezlik, patates sepeti, tuzluk biberlik gibi ürünleri genellikle kırılmayan ürünlerden seçmektedirler. Eğer siz de barınız için alışveriş yapmayı planlıyorsanız seçiminizi mümkün olduğunca bu yönde kullanmanızı tavsiye ederiz.

Bar Ekipmanları
Bar Ekipmanları

Bar ekipmanları ve bar mekanları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.