Ayaklı Küllük
Ayaklı Küllük

Ayaklı Küllük

Ayaklı Küllük

Sigara içmek güncellenen kanun sistemi ile kapalı alanlarda tamamen yasaklandı. Mekanların misafirlerine sunabileceği alternatif üstü açık alanlar olarak sınırlandı.
Durum böyle olunca ayaklı küllük ihtiyacı giderek arttı. Özellikle soğuk havalarda kullanım için ayaklı küllük ideal bir seçenek.

Ayaklı Küllük


Ayaklı Küllükler Başka Nerelerde Kullanılır?

Ayaklı küllükler açık alanların dışında kapalı alanlarda da kullanılmaktadır. Özellikle alışveriş merkezleri ve oteller gibi yoğun bir müşteri sirkülasyonunun olduğu alanlarda çabuk dolmayacak ebatlarda ayaklı küllük çeşitleri kullanılabilir. Ayaklı küllüklerin kullanılmasının estetik bir önemi de vardır. Normal çöp kovaları görsel bir karmaşa yaratırken ayaklı küllükler mekana uygun tasarımları ve renkleri ile mekanın bir parçası gibi görünürler.

Ayaklı Küllük yazısını PDF formatında indirmek için tıklayınız.

Ayaklı Küllük


Ayaklı Küllük Çeşitleri Nelerdir?

Ayaklı küllük modelleri dış mekan tasarım ve iç mekan tasarım olarak iki farklı tasarıma sahiptirler. İç mekan için tasarlanan ayaklı küllükler çoğunlukla üzeri korumaya sahip olmayan, altları çöp olan ve olmayan 2 farklı modellerdir. Dış mekan için tasarlanan ayaklı küllük modelleri genelde rüzgara karşı üst bölümden korumalı bir yapıya sahiptirler. Altları çöp olan ve olmayan modelleri mevcuttur.