Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Arzum Türk Kahvesi Makinesi
Arzum Okka Türk Kahvesi Makinesi
Arzum Okka Türk Kahvesi Makinesi

Arzum Türk Kahvesi Makinesi

Kahve geçmişten günümüze, güne başlarken tercih ettiğimiz sıcak bir içecek. Türk kahvesi ise artık gelenekselleşmiş klasik bir Türk lezzeti. Türk kahvesini sevmeyen hemen hemen kimse yoktur. Yorgun bir günün ardından ya da uykudan ayılmak için ilk akla gelen lezzettir Türk kahvesi. Türk kahvesinin makbul olanı köpüklü ve ideal düzeyde telveli olanıdır.

Arzum Türk Kahvesi Makinesi

Arzum Türk kahvesi makinesi ile köpüğü bol, kıvamı yerinde kahveler yapmak artık hayal değil. Kısa sürede parmağınızı oynatmadan bol köpüklü servisler hazırlayabilirsiniz. Arzum hayatınızı kolaylaştırmak için bir adım daha attı. Okka kahve makinesi çeşitlerini satışa sundu. Ne kadar yoğun servis yapacağınıza göre tekli ya da çiftli modelleri tercih edebilirsiniz. Okka kahve makineleri hem işinizi kolaylaştıracak hem de şık görüntüsü ile mutfakları, tezgahları süsleyecek.

Arzum Okka kahve makinesinin tekli modelleri 480 W çiftli modelleri ise 710 W güce sahip. 1-4 fincan arası ürünü tek seferde hazırlayabiliyor. Taşırılan kahveler tarihe gömülecek çünkü Arzum Okka kahve makinasında taşma önleyici akıllı pişirme sensörü ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi mevcut. Cihaz sağ ve sol el kullanımına uygunluğu ile kullanıcı dostu bir ürün. Çiftli modelde çift pişirme opsiyonu var. İsterseniz kahvenizi standart sürede pişirebilir isterseniz de yavaş pişmiş bir kahveyi yudumlayabilirsiniz.

Arzum Okka Türk Kahvesi Makinesi
Arzum Okka Türk Kahvesi Makinesi

Arzum Okka kahve makinesi ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.