Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / Açık Büfe Kahvaltı Sunumları
Açık Büfe Kahvaltı Sunumları

Açık Büfe Kahvaltı Sunumları

Havaların ısınması ile kahvaltı mekanları ve otellerde hareketlilik de başladı. Açık büfe kahvaltı en çok tercih edilen kahvaltılar arasında.

Biz de sizler için en çok tercih edilen açık büfe sunumlarını araştırdık. Yurt içi, yurt dışı cafe ve otellerin açık büfe sunumlarından fikirler derledik. Umarız beğenirsiniz.

Açık Büfe Kahvaltı Waffle ve Krep Köşesi

Günümüzde çok sevilen ve açık büfelerde bulundurulan köşelerden birisi de waffle ve krep köşesi. İsterseniz hazırlanmış bir waffle ya da krep hamuru ile birlikte waffle-krep makinesini bu köşede bulunduruyorsunuz misafirler kendileri kendilerine taze waffle-krep hazırlıyor. İsterseniz ise siz önceden pişirerek bu köşede taze meyveler ile sunumunu yapıyorsunuz.

Açık Büfe Kahvaltı Sunumları

Açık Büfede Cornflakes Sunumu

Kahvaltılarda kültürümüze yeni yeni yerleşen ancak herkese hitap etmek adına açık büfemizde bulundurmamız gereken ürünlerden birisi de cornflakes. Küçük bir cornflakes köşesi ya da standı oluşturarak üzerine meyveli yoğurt, süt ve meyveli süt koyabilir hatta meyve salatasını da bu köşede servis edebilirsiniz.

Açık Büfe Peynir Sunumu

Peynir gibi çeşidi bol olan yiyecekler için ayrı bir stand oluşturabilirsiniz. Bu stand peynirin bir çok çeşidini bulundurabilir. Peynirlerin üzerine çeşitlerini ya da geldikleri yerleri yazan minik işaretleyiciler koyabilirsiniz. Misafirleriniz lezzetli peynirlerin tadına bakarken bu küçük detayları da anlatacak anılar olarak biriktirirler.

Açık Büfe Ekmek Sunumu

Ekmek servisi için en çok tercih edilen sunum şekli büyük sepetler içinde farklı çeşit ekmeklerin servisinin yapılması. Misafir buradan gelerek ekmek tabağına ekmekleri alıyor. Bir diğer sunum ise büyük ekmek sepetlerinden misafir kendi küçük ekmek sepetlerine ekmeği alıyor. Eğer çizginin dışına çıkmak isteyenlerdenseniz o halde büyük sepetlerin dışına çıkabilirsiniz. Herkes için farklı mini sepetler hazırlayabilir ve sunabilirsiniz. Ancak yer konusunda sıkıntınız olmaması lazım. Ekmekleri küçük ekmeklerden seçerseniz bir kesme bölümüne ihtiyaç kalmıyor ancak siz ekmekleri büyük ebatlı seçiyorsanız misafirleriniz için ekmek kesme tahtası ve bir ekmek bıçağı bırakmalısınız. Bununla birlikte eğer sirkülasyonu çok olan bir mekanda iseniz o zaman ekmekleri siz keserek de servis edebilirsiniz ancak sirkülasyon yavaş ise ekmekler tazeliğini koruyamaz.

Açık Büfe Kahvaltıda Çorba İkramı

Bazı yerler kahvaltıda çorba ikram etmeyi tercih ediyor. Onlar için mini bir fikrimiz var ufak fincanları tercih etsinler.  Sıcak kalacakları bir yüzeyde bulundurulduğu sürece ve çok fazla hazırlanmadığı sürece keyifli birer ikram olacaklardır. Eğer herkes kendi çorbasını istediği kadar alsın derseniz bunun için şık görünümlü reşolardan faydalanabilirsiniz.

Açık büfe sunum
ürün ve önerileri için bize 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan info@cafemarkt.com adresimizden yada www.cafemarkt.com sitemizden ulaşabilirsiniz.